onlain sesxebi - ყველა

შეხედე, რად იქცევა ჩიზბურგერი ჩვენს კუჭებში

ხალხი ცდილობს, რომ მავნე კვებას გადაეჩვიოს, მაგრამ აქამდე ვერაფრით შეძლო ჩიზბურგერის რაციონიდან ამოღება.

თუმცა ინგლისელი მეცნიერების ექსპერიმენტი დაგეხმარებათ სწორი გადაწყვეტილების მიღებაში.
შეხედე, რად იქცევა ჩიზბურგერი ჩვენს კუჭებში



ნოტინგემის უნივერსიტეტის მკვლევარებმა ჩაატარეს ექსპერიმენტი, რომლის დროსაც გამოჩნდა, თუ რა ხდება ადამიანის ორგანიზმში ბურგერის მონელებისას. მათ გადაიღეს მოკლე ვიდეორგოლი, რომელიც ვიწრო აუდიტორიას წარუდგინეს
შეხედე, რად იქცევა ჩიზბურგერი ჩვენს კუჭებში


სპეციალისტებმა ბურგერი მარილმჟავაში მოათავსეს. ეს მჟავა თითოეული ადამიანის ორგანიზმში გამოიყოფა მონელების დროს. ის ააქტიურებს მომნელებელ ფერმენტებს და ორგანიზმს სასარგებლო ნივთიერებების მიღებაში ეხმარება. თუ ის ბევრია, ან ცოტა, მაშინ გულძმარვა და შებერილობა გვემართება.
შეხედე, რად იქცევა ჩიზბურგერი ჩვენს კუჭებში


ადამიანის კუჭის ამ იმიტირებულ ვარიანტში მოათავსეს ბურგერი. მთელმა პროცესმა სამ საათ-ნახევარი დაიკავა, მისმა რეზულტატმა კი ყველა შოკში ჩააგდო.

რეზულტატი

ჩიზბურგერი მჟავაში არ დაიშალა, როგორც თავიდან ელოდნენ, არადა მარილმჟავა შესანიშნავ გამხსნელად ითვლება. საჭმელი შავ, ბლანტ მასად გადაიქცა. სწორედ იგივე ხდება ადამიანის კუჭში ჩიზბურგერის მონელებისას.
შეხედე, რად იქცევა ჩიზბურგერი ჩვენს კუჭებში


ასე ხდება იმიტომ, რომ ბურგერი შეიცავს დიდი რაოდენობით ტრანსცხიმებს, რომლებიც მონელებას ხელს უშლიან.

ექსპერიმენტი არ ყოფილა მიმართული იმ აზრისკენ, რომ ყველანი უნდა შევეშვათ ფასტ ფუდის მოხმარებას. რეზულტატები უბრალოდ აჩვენებენ, რომ უკეთესია მოამზადო სახლში, ვიდრე შეიძინო მზა პროდუქტი და მიიღო ტრანსცხიმები.

აი ვიდეორგოლიც


წყარო: ofigenno.cc