onlain sesxebi - ყველა

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.

რომელი ყველია მსოფლიოში საუკეთესო? რა თქმა უნდა ეს ცნობილი როქფორია, რომელსაც ასევე ყველის მეფესაც უწოდებენ. ერთი შეხედვით ეს იაფფასიანი საზიზღრობაა, რომელიც დაობებულია. მაგრამ ეს ყველს საოცრად პიკანტურ გემოს აძლევს და მცოდნეებთან ძვირად ფასობს.

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.


როდესაც პირველად დაინახავ, იფიქრებ, რომ დამზადება მარტივია - დატოვე ყველი უყურადღებოდ და ის თავისით მომზადდება. თუმცა სინამდვილეში როქფორის დამზადება მთელი მეცნიერებაა.

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.


მის შიგნით არსებული ობი იჭმევა.

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.


ამ ყველის დამზადების ტექნოლოგია პირველად საფრანგეთის პატარა სოფელ როქფორ-სიურ-სულზონში შეიქმნა. ორიგინალი როქფორი მხოლოდ აქ კეთდება.

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.


ლეგენდის თანახმად ერთხელ გამოქვაბულთან მწყემსმა ჩამოიარა. მან დასვენება გადაწყვიტა. მას საგზალი - ყველი და პური ჰქონდა. უცბად მან გოგონა დაინახა და მისი გაცნობა მოინდომა. საგზალი იქვე დატოვა. რამდენიმე კვირის შემდეგ მწყემსი ისევ დაბრუნდა იქ მაგრამ საგზალი აღარ ჰქონდა. მას გაახსენდა იქ დატოვილი ყველი დაპური. მას შესახედად ძალიან არ მოეწონა 1 თვის წინანდელი საგზალი. ის ობით იყო დაფარული. მაგრამ მას ისე შიოდა, რომ გარისკა და ასეთი საეჭვო საკვები გასინჯა. თუმცა ის ძალიან გემრიელი აღმოჩნდა. აი ასე გაჩნდა ეს ტექნოლოგია.

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.


დღეს ობის ნაწილაკებს ლაბორატორიაში ზრდიან პროცესის დასაჩქარებლად.

ამ ნესტიან გამოქვაბულებში აკეთებენ პროდუქტს, რომელსაც მილიონობით ადამიანი მიირთმევს.

წყარო: https://ofigenno.com/kak-delayut-syr-rokfor